weboldal készítés, reszponzív design, szakértelem, minőségi weboldal olcsón, alacsony áron

SEO

A legnagyobb márkák és cégek is megértik, hogy szükségük van keresőoptimalizálásra, de még ők maguk sem tudják, hogy mit is jelent ez valójában.

Igen, valóban fontos, hogy ki van elöl a Google találati listán. A legfontosabb, hogy amelyik weboldalt nem lehet megtalálni a keresőben, az olyan mintha nem is létezne.

 

Ha vállalkozása nincs az első 20 találat között a megadott kulcsszóra (melyre Ön is törekszik, hogy minél jobb helyezést érjen el weboldala) az olyan mintha rejtőzködne a vevői elöl. Egy vevő nem fogja végignézni az első 100 találatot egy bizonyos kulcsszóra. Gyakran az első 10-20 találat elegendő neki és megkapja a szükséges információt amire rákeresett.

 

Cégünk a hagyományos értelemben vett keresőoptimalizálási eszközök (meta tag-ek, url-ek, címek, képek, sitemap, klasszikus tartalom beállítása) mellett rendelkezik egy saját fejlesztésű szoftverrel, mely mérhetően megnöveli egy weboldal látogatottságát. (Aggregátor software)

Mi is  az Aggregátor software valójában? Egy tartalom szolgáltató software, mely mérhetően megnöveli weboldalának látogatottságát.

 

Az aggregátor software bármilyen témájú és profilú weboldalba beépíthető. Beállíthatjuk, hogy milyen kulcsszavak alapján szeretnénk előrébb kerülni a keresőkben. A software folyamatosan a témába vágó valós és friss híreket közöl a weboldalon erre kialakított menüpontban.

 

Néhány hónap elteltével akár több ezer aloldalt biztosít a software egy weboldalnak, mellyel behozhatatlan előnyre tehet szert versenytársaival szemben.

A software folyamatosan friss tartalommal látja el weboldalát. Ez elengedhetetlen a sikeres keresőoptimalizáláshoz, mert a keresőmotorok többek közt a weboldalon közölt friss és releváns tartalom alapján rangsorolják a honlapokat.

 

Tartalomszolgáltató software-ünkkel már néhány hónap elteltével időt és pénzt spórolhat meg. Időt, mivel nem kell folyamatosan új híreket gyártania weboldalának témájában és folyamatosan releváns tartalommal lesz megtöltve honlapja. Pénzt, mivel a software által az oldalára terelt látogatókat ha hirdetéseken keresztül szeretné megvásárolni, akkor az a software havi díjának többszörösébe kerülne Önnek .

 

Az Aggregátor Software kitűnő választás a már keresőoptimalizált weboldalakhoz is. Mérhetően megnöveli egy website látogatottságát és valóban releváns felhasználókat vonz be oldalára.

 

Az aggregátor software előnyei:

 

 • Megnöveli weboldalának látogatottságát
 • Releváns felhasználókat terel oldalára
 • Időt és pénzt spórol meg a potenciális vásárlók bevonzásával
 • Bármelyik weboldalba beintegráható
 • Átlátható, könnyen kezelhető admin felület
 • Változtatható kulcsszavak a legjobb beállítások eléréséhez
 • Automatizált rendszer (folyamatosan friss tartalmat biztosít weboldalán)
 • Akár több ezer releváns aloldalt biztosít a software a megadott témában
 • Néhány hónap alatt behozhatatlan versenyelőnyre tehet szert
 • Kiváló kiegészítője az egyéb keresőoptimalizáló eszközöknek
 • Többnyelvű (bármilyen nyelvre optimalizálható)

 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Kapcsolat

hello@d-online.hu

+36 20 9 826 107

Webdesign, Programozás, Keresőoptimalizálás, Big data

blog

minőségi, kreatív weboldalak alacsony megengedhető áron. D-online.