weboldal készítés, reszponzív design, szakértelem, minőségi weboldal olcsón, alacsony áron

WEBDESIGN / REDESIGN

Olyan modern, letisztult, kreatív oldalakat készítünk melyek megállják a helyüket a mai állandóan változó online világban. Minden weboldalunk felhasználó központú és reszponzív. Ez azt jelenti, hogy asztali számítógépre, laptopra, táblagépre és telefonra egyaránt optimalizálva van a weboldal, tehát lényegében mindegy, hogy milyen eszközön nézik weboldalát, az mindig helyesen fog megjelenni az adott eszközre optimalizálva.

 

Teljesen személyre szabjuk weboldalát a megadott paramétereknek és büdzsének megfelelően. Nem próbáljuk meg Önre erőltetni a weboldal szempontjából felesleges funkciókat. Lehet egy startup cég alacsony költségvetéssel, vagy szárnyaló unikornis cég magas bevétellel, mindenképp megtaláljuk az Önnek megfelelő megoldást.

 

Tudjuk, hogy szervezete, cége szempontjából kiemelten fontos az online jelenlét. Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy egy népszerű weboldal nem véletlenül lesz közkedvelt a neten – nagyszerű design, erős alapokon álló szerkezet, hibamentes kódolás, ügyfélközpontú felhasználóbarát kialakítás jellemzik ezeket az oldalakat.

 

Portfóliónkban megtalálhatóak többek közt bemutatkozó magán és céges weboldalak, portál rendszerek, többnyelvű üzleti weboldalak, webáruházak, intézményi weboldalak, közösségi oldalak, társkereső oldal, hírportál, programajánló oldal, taxis oldal útkalkulátorral, online fizetéssel, hűségkártyával...

 

Redesign: Vállaljuk továbbá már létező weboldalak kinézetének felfrissítését is. Egy weboldal 4-5 év alatt teljesen elavulhat ha nem újítunk rajta folyamatosan. Több éve elkészített weboldalak újratervezését, átrajzolását, felhasználó központúvá tételét is szívesen elvégezzük. A web és az online világ állandóan változik, ezért érdemes ezzel lépést tartani, hogy mindig a versenytársaink előtt tudjunk maradni és a legmodernebb technológiai környezetben dolgozhassunk.

 

 

 

KÉRJEN AJÁNLATOT

Kapcsolat

hello@d-online.hu

+36 20 9 826 107

Webdesign, Programozás, Keresőoptimalizálás, Big data

blog

minőségi, kreatív weboldalak alacsony megengedhető áron. D-online.